Κάθετες Τέντες: Προστασία 360 μοιρών.

 

Για εκείνους που επιθυμούν την απόλυτη προστασία του χώρου τους, οι κάθετες τέντες ή άλλιως τέντες ριντό, προσφέρουν μία απόλυτα κομψή, διακριτική και πολύ ποιοτική πρόταση για κάθε ανάγκη.

Για ποιους χώρους προτείνονται οι κάθετες τέντες;

Ιδανικές για επαγγελματίες που θέλουν να προστατέψουν ή και να επεκτείνουν τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός τους, αλλά και για ιδιώτες που θέλουν να έχουν πλήρη προστασία του μπαλκονιού ή της βεράντας τους από τον αέρα, τη βροχή, αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα. Συνήθως συνδυάζονται με ήδη υπάρχοντα συστήματα σκίασης (π.χ. πέργκολα).

Τι υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Υπάρχουν 3 βασικές επιλογές για το υλικό μίας κάθετης τέντας:

  • Κλασικό τεντόπανο
  • Ζελατίνα PVC
  • Διάτρητο πανί

 

 

Το τεντόπανο αποτελεί την κλασική επιλογή για μία τέντα, συνδυάζοντας προστασία από κάθε φυσικό φαινόμενο και καλαισθησία. Προσφέρει πλούσια σκίαση, χωρίς διαφάνεια.

Το διάτρητο πανί  είναι ένα υλικό που μπορεί να τοποθετείται και να αναπνέει συγχρόνως προσφέροντας, σκίαση, αντοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα και προστασία του χώρου. Επιπλέον, επιτρέπει εν μέρει την θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να επιτρέπει την θέαση του χώρου μας από το εξωτερικό.

Η ζελατίνα προστατεύει από τη βροχή και τον αέρα, επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέλθει στο χώρο, αλλά δεν είναι κατάλληλη για όσους επιθυμούν σκίαση στο χώρο τους. Η επιλογή της ζελατίνας προτιμάται ιδιαίτερα από ιδιοκτήτες εστιατορίων, μπαρ & καφέ, εξαιτίας της διαφάνειάς της, η οποία επιτρέπει την θέα προς το εξωτερικό.

Η εταιρεία μας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, αναγνωρίζοντας την υψηλή σημασία που κατέχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου για τις τέντες σας, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες τεντόπανων. Έτσι σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας!!!

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν οι κάθετες τέντες σε ένα χώρο;

  • Προστασία από αέρα, βροχή & ήλιο.
  • Άριστη στεγάνωση.
  • Απορρόφηση της UV ακτινοβολίας.
  • Ποιοτική Σκίαση (σε περίπτωση που δεν επιλέγεται ζελατίνα).
  • Προστασία ιδιωτικότητας του χώρου.

Σκέφτεστε την εγκατάσταση ενός συστήματος κάθετης σκίασης στο χώρο σας; Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας!