Πώς να διαλέξετε τεντόπανο για την τέντα σας;

 

 

Το τεντόπανο αποτελεί το βασικότερο στοιχείο μίας τέντας. Αυτό χαρίζει προστασία, συμβάλει στην διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας και αλλάζει την αισθητική του χώρου. Για αυτόν τον λόγο, είναι εξαιρετικής σημασίας το ύφασμα που θα επιλέξετε να είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα και απόλυτα εναρμονισμένο με τον χαρακτήρα και τις ανάγκες του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.

Σήμερα, η αγορά προσφέρει τεράστια ποικιλία επιλογών σε τεντόπανα παντός τύπου, τα οποία είναι σε θέση να καλύψουν τεράστιο εύρος αισθητικών και λειτουργικών αναγκών. Προτού, ωστόσο, προχωρήσετε στην αγορά ενός τεντόπανου καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε πως το προϊόν που θα επιλέξετε πληροί τα παρακάτω κριτήρια.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.

Η αδιαβροχοποίηση είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός τεντόπανου. Οι τέντες, ως συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, εκθέτονται διαρκώς σε βροχές και υγρασία, κάτι που σε βάθος χρόνου μπορεί να επηρεάσει την αποδοτικότητα τους. Η πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης είναι κάτι που παρέχουν πλέον οι περισσότεροι κατασκευαστές υφασμάτων τέντας και οφείλει να είναι το πρώτο στοιχείο που θα αναζητήσετε.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ένα τεντόπανο, πέρα από την δυνατότητα να «θωρακίζει» το χώρο από τα καιρικά φαινόμενα, πρέπει να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του χώρου. Επιλέξτε υφάσματα με 100% απορροφητικότητα, τα οποία θα προστατέψουν το χώρο και θα συμβάλλουν στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας όλες τις ημέρες του χρόνου. Έτσι θα εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

 

 

 

ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΥΚΗΤΕΣ.

Η διαρκής έκθεση μίας τέντας στη βροχή και την υγρασία, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την εμφάνιση μυκήτων και μούχλας. Αυτά, σταδιακά μπορεί να φθείρουν και εν τέλει να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την επιφάνεια της τέντας, επηρεάζοντας την εικόνα και την λειτουργικότητά της. Βεβαιωθείτε πως το τεντόπανο που θα επιλέξετε φέρει ειδική επεξεργασία ενάντια στους μύκητες, κάτι το οποίο θα εξασφαλίσει πολλά χρόνια «ζωής» στην τέντα σας και θα σας γλιτώσει από υπέρογκα έξοδα συντήρησης και επισκευής.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

Βασικό μειονέκτημα των σκουρόχρωμων τεντόπανων είναι πως απορροφούν μεγάλα ποσοστά θερμότητας. Έτσι, δημιουργούν μία υπερβολικά ζεστή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντίθετα, οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις προσφέρουν ποιοτικότερη σκίαση και διατηρούν τη θερμοκρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα. Προτιμήστε ανοιχτές αποχρώσεις, ενώ επιλέξτε πιο σκούρα χρώματα εάν και εφόσον το επιτρέπει το εξωτερικό περιβάλλον του χώρου σας.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΜΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα του τεντόπανου καθορίζει την αξιοπιστία και την αντοχή του στο χρόνο. Προτιμήστε τεντόπανα επώνυμων εταιρειών, τα οποία κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά με εγγυήσεις χρόνων.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με όλους από τους κορυφαίους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές τεντόπανων της αγοράς. Ανακαλύψτε τεράστια ποικιλία σε σχέδια και τύπους τεντόπανων, με διεθνή ασφάλιση ποιότητας ISO 9001 και τουλάχιστον 7ετή εγγύηση.

ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ

Το οικονομικό κριτήριο είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε αγοράς. Ένα από τα συχνότερα λάθη των αγοραστών είναι πως δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην τιμή παρά στα χαρακτηριστικά.

Χαμηλότερο κόστος δεν σημαίνει αναγκαστικά και υψηλότερη ποιότητα. Συγκρίνετε τιμές προσέχοντας τα τεντόπανα να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Λάβετε υπόψιν τόσο τις λειτουργικές δυνατότητες, όσο και το κόστος τους.

ΔΩΣΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το πιο σημαντικό είναι ναι μεν να επιλέξετε ένα όμορφο τεντόπανο, αλλά να είναι ανθεκτικό στο χρόνο!

Αυτό εξασφαλίζεται με την αγορά επώνυμων τεντόπανων με εγγυήσεις ποιότητας. Στο κατάστημα μας υποστηρίζουμε πάντα τον ορισμό value for money, δηλαδή σχέση ποιότητας – τιμής. Σας προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα τεντόπανα της αγοράς επώνυμων εταιρειών με τις εγγυήσεις τους στις καλύτερες τιμές.

 

πηγή : Μπραΐμης