Τέντα Καποτίνα

Έξυπνη σκίαση για μικρούς χώρους!

 

Τι είναι η τέντα καποτίνα;

Η τέντα καποτίνα αποτελεί μια εναλλακτική λύση σκίασης, η οποία ξεχωρίζει για το μοναδικό κυρτό σχήμα της, αλλά και τον ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό της.

Εξαιτίας των μικρών διαστάσεών της, εφαρμόζεται κυρίως σε μικρούς και στενούς χώρους όπως μικρά μπαλκόνια, παράθυρα, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων. Έτσι χαρίζει ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στο αρχιτεκτονικό στυλ και την ταυτότητα του χώρου.

 

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά της;

Παρά το μικρό μέγεθός της, η καποτίνα χαρίζει ποιοτική σκίαση και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Παράλληλα, ο σκελετός αλουμινίου εξασφαλίζει υψηλή αντοχή απέναντι στη βροχή και τους δυνατούς ανέμους.

Ποικιλία σχεδίων – υφασμάτων

Το έμπειρο προσωπικό του tentesoasi κατασκευάζει και τοποθετεί καποτίνες σταθερές ή ανοιγοκλειόμενες (με 5 ακτίνες), προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από 100% πολυεστερικά ή ακρυλικά υφάσματα. Εάν, ωστόσο, δεν επιθυμείτε να τοποθετήσετε ύφασμα στην τέντα σας, μπορείτε να επιλέξετε πλαστικό ύφασμα από PVC.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης του logo της επιχείρησης σας, ή οποιουδήποτε άλλου θέματος μας υποδείξετε.

Κλείστε ένα ραντεβού και ο τεχνικός της εταιρείας μας θα έρθει στον χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, ώστε να σας δώσει την καλύτερη δυνατή προσφορά!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! 

 

https://www.tentesoasi.gr/image/catalog/crop/logo_footer.jpg

 

 πηγή : e-tenta.gr