Τέντα Ζελατίνα: Η «έξυπνη» λύση απέναντι στην κακοκαιρία.

Η τέντα ζελατίνα ή ζελατίνα PVC είναι μία εναλλακτική αλλά ιδιαίτερα  αξιόπιστη επιλογή σκίασης. Με χαμηλό κόστος και εξαιρετική αντοχή, συνδυάζει στοιχεία από την κάθετη τέντα (ριντό) και τον ανεμοφράκτη.

Εάν ψάχνεις για μία οικονομική αλλά εξαιρετικά ποιοτική λύση σκίασης, τότε η συγκεκριμένη πρόταση πρέπει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα σου!

Για ποιους χώρους είναι κατάλληλη η τέντα ζελατίνα;

Κατάλληλη για κάθε είδους χώρο (επαγγελματικό ή μη), είναι ιδανική απέναντι στις έντονες βροχοπτώσεις και τους δυνατούς ανέμους. Επιπλέον, επιτρέπει στο φυσικό φως να «γεμίζει» το χώρο, διατηρώντας ανεμπόδιστη την θέα προς τα έξω.

Οι πελάτες μας την προτιμούν κυρίως για επαγγελματικούς χώρους (π.χ. καφετέριες, εστιατόρια, περίπτερα, ξενοδοχεία κλπ.) αλλά και για οικιακούς χώρους (π.χ. αυλές, μεγάλες βεράντες).

 

 

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει;

Η ζελατίνα PVC πέρα από την υψηλή αδιαβροχοποίηση και στεγανοποίηση που προσφέρει σε συνθήκες κακοκαιρίας, χαρακτηρίζεται από μία λίστα επιπλέον πλεονεκτημάτων. Πιο συγκεκριμένα:

  • Είναι κατάλληλη για κάθε είδους χώρο (επαγγελματικό ή οικιακό).
  • Προστατεύει το χώρο από τους δυνατούς ανέμους.
  • Απορροφάει το μεγαλύτερο ποσοστό της UV ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Δεν θαμπώνει, δεν κιτρινίζει, δεν τσαλακώνεται.
  • Διατίθεται σε τεράστια ποικιλία διαστάσεων και μηχανισμών.
  • Είναι ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου.
  • Καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα.

 

Τι κόστος έχει μία τέντα ζελατίνα;

Το κόστος για μία τέντα ζελατίνα εξαρτάται από το μέγεθος και τον τύπο που θα επιλέξεις για το χώρο σου. Επιπλέον, έχει ελάχιστα έξοδα συντήρησής τους, καθώς δεν θαμπώνει, δεν κιτρινίζει, ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα με νερό.

Πως μπορώ να εγκαταστήσω μία τέντα ζελατίνα στο χώρο μου;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του tentesoasi έρχονται άμεσα και εντελώς δωρεάν στον χώρο σου και έπειτα από συνεννόηση μαζί σου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!!!

πηγή : e-tenta.gr