Ηλεκτροκίνητες Τέντες

Καθημερινή ευκολία & πρακτικότητα.

Οι τέντες, ως τα πλέον διαδεδομένα συστήματα σκίασης, χαρακτηρίζονται από την μεγάλη ευκολία και πρακτικότητα που προσφέρουν σε καθημερινό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια ειδικότερα, τα παραδοσιακά χειροκίνητα συστήματα αντικαθιστούνται από ηλεκτροκίνητες τέντες, οι οποίες κερδίζουν κατά κράτος μία θέση σε κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο,  χάρη στην ποιότητα κατασκευής και την λειτουργικότητά τους.

 

 

Τι είναι οι ηλεκτροκίνητες τέντες;

Όπως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να καταλάβει και από το όνομά τους, οι ηλεκτροκίνητες τέντες – σε αντίθεση με τις χειροκίνητες – λειτουργούν με τη βοήθεια κάποιου αυτοματισμού ή μοτέρ, το οποίο επιτρέπει τον εύκολο και γρήγορο χειρισμό τους.

Τι μπορούν να προσφέρουν οι ηλεκτροκίνητες τέντες σε σένα και το χώρο σου;

Ευκολία & Ταχύτητα.

Οι ηλεκτροκίνητες τέντες κάνουν το χειρισμό τους πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ! Είτε ασύρματα μέσω τηλεχειριστήριου, είτε ενσύρματα μέσω επιτοίχιου διακόπτη, μπορείς να προσαρμόζεις τη σκίαση του χώρου σου ανάλογα με τις ανάγκες σου…απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Ασφάλεια της Τέντας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αποτελούν βασικό κίνδυνο για την ασφάλεια μίας τέντας. Ωστόσο, με τους αισθητήρες ανέμου και βροχής, έχεις έγκυρη ενημέρωση για τον καιρό, με το πανί της τέντας σου να μαζεύεται αυτόματα και να προφυλάσσεται από τυχόν φθορές.

 

 

Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Τώρα μπορείς να εκμεταλλεύεσαι την ηλιακή ενέργεια προς όφελος του χώρου σου, εξοικονομώντας τόσο χρήματα, όσο και ενέργεια!

Τις πρωινές ώρες που η θερμοκρασία είναι υψηλότερη, η τέντα παραμένει κατεβασμένη, διατηρώντας το χώρο δροσερό και σκιερό.

Αντίθετα, τις απογευματινές και βραδινές ώρες, η τέντα μπορεί να κλείνει αυτόματα μειώνοντας την απώλεια ζέστης από το εσωτερικό του χώρου.

Αξίζει να αλλάξεις την τέντα σου σε ηλεκτροκίνητη;

Απόλυτα! Πέρα από την ευκολία και τη χρηστικότητα που θα κερδίσεις σε καθημερινό επίπεδο, σύντομα θα παρατηρήσεις πως ο χώρος σου θα έχει καλύτερη θερμοκρασία κάθε στιγμή της ημέρας. Τι σημαίνει αυτό; Μακροπρόθεσμα κέρδη σε επίπεδο ενέργειας και θέρμανσης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα σε όλη την περιοχή της Αττικής  για να σε εξυπηρετήσουμε άμεσα! 

 

 

Πηγή: e-tenta.gr