ΤΕΝΤΕΣ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΣΤΡΑ

 

 

 

 

Σημαντικά στοιχεία διακόσμησης, σκίασης και δροσιάς, αναγκαία για το κάθε μπαλκόνι, βεράντα, κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο!
Η επιλογή των συστημάτων σκίασης εξαρτάται από πολλά: λίγο από σένα, λίγο από τους συγκατοίκους σου στην οικοδομή, λίγο από το ύφος και την αρχιτεκτονική του κτιρίου, λίγο από το αν θες να είναι μόνιμες ή κινητές κατασκευές, λίγο από το πως και που  μπορείς να τις στηρίξεις.
Λύσεις φυσικά υπάρχουν άπειρες, διαφορετικές για τον κάθε χώρο. Ωστόσο, για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να μην μακρηγορούμε, το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου όταν πρόκειται να επιλέξεις κάποιο σύστημα σκίασης είναι το εξής:

 

 

1. Θα είναι κάποια σταθερή και μόνιμη κατασκευή, συνεπώς  και πιο σίγουρη

 

2. Θα πας σε κάποια λύση ελαφριά και μεταβλητή, σίγουρα πιο οικονομική 

 

 

Τέντες, σκέπαστρα και σκίαστρα. Τι να επιλέξω
Εδώ σκέφτεσαι καλά καταρχήν τη χρήση σε σχέση με το χώρο!

 

 

 

 

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή δηλαδή των σταθερών κατασκευών (μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνω κιόσκια, στέγαστρα και τέντες), έχεις να ερευνήσεις διάφορα: υλικά κατασκευής, αντοχές στα καιρικά φαινόμενα, λειτουργικοί μηχανισμοί, κόστος κατασκευής και εγκατάστασης, θέση, μέγεθος και κυρίως σχήμα και μορφή. Τα πράγματα εδώ απαιτούν μελέτη, σχεδιάζονται και διαμορφώνονται ανάλογα με το χώρο και φυσικά δεν λύνονται μέσα στα όρια ενός ποστ. Στο κατάστημά μας θα βρείτε έμπειρους επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν και να δώσουν λύσεις για την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!!!

 

 

 

 

Στην δεύτερη των περιπτώσεων τώρα, αυτή δηλαδή των ελαφριών-μεταβλητών κατασκευών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται πανιά, κουρτίνες, ομπρέλες και οτιδήποτε άλλο ευφάνταστο και πρακτικό, τα πράγματα είναι πιο απλά.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν υπάρχουν οι πιο "ελαφριές" κατασκευές όπως π.χ. τα Ιστία Σκίασης (Shade Sails) τα οποία τοποθετούνται δένοντάς τα ή  μια κατασκευή αλουμινίου ή ξύλου (πέργκολες) την οποία μπορούμε να ντύσουμε σε συνέχεια με πανιά της αρεσκείας μας χαρίζοντάς μας την δροσιά που αναζητούμε όλοι τους καλοκαιρινούς μήνες !!!


Ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις σχέδια και ιδέες που ταιριάζουν στο χώρο σου! Αν θέλεις να κατασκευάσεις πέργκολα στο σπίτι σου, έχουμε τη λύση. Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ, για να σου προτείνουν λύσεις και να αναλάβουν την κατασκευή, με τα καλύτερα υλικά!!!