Επαγγελματικές λύσεις για σκίαση εξωτερικών χώρων

 

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, έχουν γίνει απαραίτητα για επαγγελματικούς χώρους που εκμεταλλεύονται την αυλή ή τον κήπο, όπως είναι τα καταστήματα εστίασης, οι καφετέριες, οι παιδότοποι κ.α. Ειδικά, στην χώρα μας που ο ήλιος μας τιμά με την παρουσία του πολύ τακτικά, η τοποθέτηση μιας εφαρμογής σκίασης, είναι η ιδανική λύση ώστε να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να κάθονται οι πελάτες και να απολαμβάνουν ανενόχλητοι στιγμές χαλάρωσης.

Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος σκίασης εξωτερικού χώρου δεν πρέπει να γίνει βιαστικά. Υπάρχουν πολλά προϊόντα σκίασης στην αγορά, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός καταστήματος. Το θέμα είναι, το είδος σκίασης που θα επιλέξετε, να συνδυάζει υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα. Πριν προχωρήσετε σε μία γρήγορη τοποθέτηση, βρείτε παρακάτω δοκιμασμένες επαγγελματικές λύσεις για σκίαση εξωτερικών χώρων που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα!

 

 

Πέργκολες

Οι πέργκολες είναι από τις πιο δημοφιλείς λύσεις στον τομέα των συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων. Αποτελούν γερές κατασκευές που μπορούν να καλύψουν μικρούς και μεγάλους εξωτερικούς χώρους και να δημιουργήσουν ιδανική σκιά και δροσιά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τοποθετήστε στην σκεπή τους πανί σκίασης κι αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τες ως βάση για αναρριχώμενα φυτά. Μπορείτε ακόμη, να επιλέξετε ξύλινη πέργκολα, η οποία εγγυάται αντοχή και αισθητική λόγω του ξύλου. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε ειδικές κατασκευές πέργκολας, με βάση τις ανάγκες του καταστήματός σας και να τις συνδυάσετε με πρωτότυπα προϊόντα σκίασης, όπως είναι οι συνθετικές φυλλωσιές, πλεκτό κοκοφοίνικα και δίχτυα παραλλαγής.

 

 

Ομπρέλες

Είναι οικονομικές και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε χώρο. Υπάρχουν μικρότερες σε μέγεθος και μεγαλύτερες. Οι υφασμάτινες ομπρέλες χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων για σκίαση αλλά και σε beach bars τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιλέγοντας ομπρέλες με μεγάλη αντοχή και στιβαρότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε ιδανική ατμόσφαιρα για τους πελάτες σας. Το θετικό στο συγκεκριμένο προϊόν σκίασης, είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος κι ακόμη κι αν θελήσετε να αλλάξετε την διακόσμηση του χώρου σας, μπορείτε εύκολα να τις μεταφέρετε και να τις τοποθετήσετε στο σημείο που θέλετε. Επίσης μπορείτε να βρείτε πτυσσόμενες και σταθερές ομπρέλες που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου.

 

 

Καφασωτά για σκίαση

Πολλοί θεωρούν ότι τα καφασωτά χρησιμοποιούνται μόνο για περίφραξη όμως κάνουν λάθος. Τα καφασωτά μπορούν να προσφέρουν σκίαση σε ένα χώρο, εάν τοποθετηθούν σωστά και συνδυαστούν με μία φυλλωσιά. Τα τελευταία χρόνια, τα έχουμε δει να χρησιμοποιούνται σε καταστήματα που διαθέτουν ταράτσες ή βρίσκονται σε ορόφους κτιρίων, ώστε να περιφράσσουν τον χώρο και παράλληλα να μην επιτρέπουν στις ισχυρές ακτίνες του ήλιου να ενοχλούν τους πελάτες. Αυτό το διπλό όφελος των καφασωτών, το επωφελούνται και οι ιδιοκτήτες παιδότοπων που εκμεταλλεύονται τον εξωτερικό χώρο για τις δραστηριότητες των παιδιών. Με την τοποθέτηση των καφασωτών, οριοθετούν τον χώρο και τον ασφαλίζουν ώστε να μην κινδυνεύσουν τα παιδιά και παράλληλα τον διακοσμούν με πολύχρωμα λουλούδια για να κάνουν πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα.

 

Ελπίζουμε ότι διαβάζοντας για τα παραπάνω συστήματα σκίασης να αντιληφθήκατε ότι έχετε πολλές επιλογές, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του εξωτερικού σας χώρου. Η περιποίησή του ώστε να τον εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, είναι απαραίτητη. Με την επιλογή και τοποθέτηση του κατάλληλου συστήματος σκίασης εξωτερικού χώρου, θα αποκτήσει η επιχείρησή σας ένα ανταγωνιστικό “ατού” έναντι των άλλων καταστημάτων.

 

πηγή: ECOSHADOW natural shadow systems & furniture